rsts

«Αγαπημένε μου Αη Βασίλη, το 2015 θα ήθελα...»

Friday, 26 December 2014 10:54 // 1809
Rate this item
(0 votes)

Χρονιάρες μέρες το πνεύμα του «Ματάκια» μπαίνει στο μυαλό των προπονητών της Α1 και διαβάζει τις σκέψεις τους και τις επιθυμίες τους από τον Αγιο Βασίλη για το 2015....

 

Αλέκος Δάγλας (Πρωτέας Βούλας)
«Αγιε μου Βασίλη δεν θα είμαι άπληστος και δεν θα ζητήσω πολλά. Κάθε χρόνο, όπως βλέπεις, αρκούμαι σε μικρές επιθυμίες και κάνω ένα βηματάκι μπροστά. Πρόπερσι Κυπελλάκι, πέρσι τελικό πρωταθλήματος, φέτος ζητάω τον τίτλο. Μια χαρά είναι η πεντάδα μου, αν μπορέσεις να με βοηθήσεις να ξεψαρώσουν και οι μικρές που μπαίνουν από τον πάγκο για να μην χάνω τις διαφορές που παίρνω με την καλή μου πεντάδα, θα είσαι ο καλύτερος. Α αν αφαιρούσες 2-3 χρόνια από τη Λολίτα μου και 2-3 κιλά από την Μπράβαρντ, θα σουν ο καλύτερος. Μετά από μένα βέβαια»

Ελένη Καπογιάννη (Ελληνικό)
«Αγιε μου Βασίλη, εγώ όπως βλέπεις δεν σε ενοχλώ κάθε χρόνο αφού αυτά που μου δίνουν άλλοι, εσύ ούτε μπορείς να τα πλησιάσεις. 2-3 παίκτριες σε κάθε θέση έχω, πληρωμένοι όλοι στην ώρα τους είμαστε, μέχρι και γήπεδο έχω φέτος. Και μεταξύ μας εσύ δεν έχεις βάλει καθόλου το χεράκι σου. Φέτος λοιπόν θα σου ζητήσω κάτι για να κάνεις και συ. Ξέρεις, σε ένα γήπεδο δεν μπορώ να κερδίσω ακόμα, κάνε λοιπόν να μπορώ να παίρνω το διπλάκι στη Λεωφόρο και πίστεψέ με δεν σε ξαναενοχλώ ποτέ πια! Δεν σε έχω ανάγκη».

Πέτρος Πρέκας (Παναθηναϊκός)
«Αγιε μου Βασίλη, εγώ με ανθρώπους που φοράνε κόκκινα δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, πολύ δε περισσότερο δεν τους ζητάω πράγματα. Αλλωστε δεν σε έχω και ιδιαίτερη ανάγκη αφού όταν όλοι με είχαν ξεγραμμένο το καλοκαίρι, εγώ από ψηλά τους βλέπω πάλι! Τώρα βέβαια μεταξύ μας αν μου κανες 2-3 χρονάκια νωρίτερα την Τούλα, έφτιαχνες το γονατάκι στην Δίελα και πρόσθετες λίγο ακόμα ταλέντο στις παγκίτισσές μου, δεν θα με χαλούσες. Α και αν έρθεις προς τα μέρη μας, φρόντισε να φοράς πράσινα όπως ο αυθεντικός Αη Βασίλης. Αλλιώς μην έρθεις καθόλου. Θα τη βρούμε την άκρη»

Βασίλης Μασλαρινός (ΠΑΟΚ)
«Αγιε μου Βασίλη, δεν έχω παράπονα από σένα. Εφυγα από τον Αρη το καλοκαίρι, ήρθα στον ΠΑΟΚ και όπως βλέπεις, είμαι ακομα εδώ και είμαι και άνετος. Μια χαρά ομαδούλα έχω, τις καλύτερες μικρές έχω, μια χαρά η ξένη μου είναι, οπότε υγεία δώσε στις παίκτριές μου. Α και κάτι άλλο, πες στον φίλο σου τον Santa Claus (όχι τον Αθανασιάδη) από την Αμερική, μην μου πάρει άλλη παίκτρια από τις μικρές για κολέγιο. Φτάνει αυτές που σου δωσα....Εχουμε και εμείς εδώ Πανεπιστήμια»!

Ελένη Καφαντάρη (Ρύσιο)
«Αγιε μου Βασίλη, το δωράκι προσωπικά που μου έφερες ήταν εκπληκτικό. Προπονήτρια στην Εθνική Νέων; Σε ευχαριστώ πολύ για αυτό. Δεν ξέρω αν θα μαι αχάριστη αν σου ζητήσω και κάτι ακόμα. Να μια θέση στην τετράδα θέλω, και το Κυπελλάκι... Α και κάνε κάτι με τις αποστάσεις γιατί όποτε φεύγω από τη Σαλλλλόνικα, κάτι δεν μου πάει καλά. Γίνεται να έχουν όλες οι ομάδες έδρα εδώ πάνω;»

Στέφανος Παπασπυριδάκος (Τερψιθέα Γλ)
«Αγιε μου Βασίλη, εγώ θα σου κάνω παράπονα. Ψιλοπαρατημένο με έχεις. Και δεν σου ζητάω πολλά πραγματάκια. Απλά υγεία. Ξέρεις αυτό το τυπικό που λέμε όλοι αλλά είναι τόσο σημαντικό. Εχε καλά τα ποδαράκια της Αξιοπούλου να μην γυρίζουν συνέχεια και των άλλων παικτριών μου (δεν έχω και πολλές) και τα υπόλοιπα άστα σε μένα, όπως κάθε χρόνο. Οπως βλέπεις με σφεντόνες ρίχνω κάστρα. Τώρα για το άλλο που σου ζητάω κάθε χρόνο, δεν κάνω καν τον κόπο. Μια σταθερή και δυνατή διοίκηση σου χω πει εδώ και 7-8 χρονάκια που μαι στην ομάδα, να μπορώ να στηριχτώ και γω κάπου αλλά .... Δεν πειράζει, μια χαρά τα καταφέρνουμε και μόνοι μας...»

Γιάννης Παπούλης (Ιπποκράτης Κω)
«Αγιε μου Βασίλη, πρώτα απ' όλα να σου συστηθώ γιατί ίσως δεν περίμενες από μένα τον γράμμα αλλά απ' τον Καπλανίδη. Ο Μιχάλης δεν είναι πια μαζί μας οπότε το φορτίο πέφτει σε μένα. Για αυτό έχω ετοιμάσει μια λίστα με πραγματάκια. Δεν ξέρω πώς πάει το σύστημα και αν τα πραγματοποιείς όλα, για αυτό στα απαριθμώ. Λοιπόν, θέλω να μείνω μέχρι τέλους στην ομάδα, θέλω την Κεχαγιά αύριο κιόλας υγιή στην προπόνηση, θέλω την Γούναρη να παίζει κάθε εβδομάδα όπως στα τελευταία δύο ματς, θέλω την Κάλντγουελ όπως είναι από τα μέσα Νοέμβρη και μετά και θέλω και την Ρασιντ για φόργουορντ. Τι δεν γίνεται να έχω δύο ξένες; Ε τότε τι σόι Αη Βασίλης είσαι συ άμα δεν κάνεις τα αδύνατα δυνατά. Καλά κάνε τα υπόλοιπα τότε γιατί πρέπει να μείνω στην κατηγορία. Γιατι αλλιώς θα απευθυνθώ αλλού και θα βάλω άλλα μέσα και θα βγάζουν μετά ανακοινώσεις πάλι....»

Γιασεμή Σαμαντούρα (Αθηναϊκός)
«Αγιε μου Βασίλη, έχω πολλά νεύρα. Εντάξει, δεν λέω τα έδωσες όλα στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια αλλά τώρα μας έχεις στο φτύσιμο. Θα μου δώσεις κανα ματσάκι; Εχω χάσει με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους στο τέλος και γω και ο προκάτοχός μου. Αμα είχα πάρει τα μισά, θα πήγαινα για τετράδα. Δεν είναι αργά ποτέ όμως. Γιατί αν συνεχίσεις έτσι με βλέπω για Α2 και τότε θα ανέβω στον Βόρειο Πόλο καλοκαιριάτικα και θα σε αρχίσω στα καντήλια, χειρότερα από αυτά που είπα την περασμένη βδομάδα. Λοιπόν στα λέω απλά. Είμαι στον πάγκο με την Κατερίνα, έχω Ντέλβα, έχω Βλάνη, έχω Κωστάκη, έχω Χρονοπούλου, έχω Καβάσιλα, έχω Παντέλη....Πόσες ακόμα από τον Παναθηναϊκό θα έρθουμε για να καταλάβεις ότι θέλω το ίδιο αποτέλεσμα που είχα όταν ήμουν στο τριφύλλι; Λοιπόν, υγεία και τύχη να χω και άστα πάνω μου τα υπόλοιπα.. Ξέρω τον τρόπο»!

Μιχάλης Καπουρνιώτης (Ολυμπιακός Βόλου)
«Αγιε μου Βασίλη, ξέρω ότι δούλεψες υπερωρίες για μένα όταν τον Σεπτέμβρη με έστειλες στην Α1 αντί του Αρη και σου είμαι ευγνώμων για αυτό. Και εγώ όμως κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω χωρίς πολλά εφόδια. Για αυτό ζητάω λίγη ακόμα στήριξη από την τοπική κοινωνία, μερικά ταλέντα ακόμα από την περιοχή και κάτι θα κάνω εγώ.. Για τώρα άμεσα 2-3 ματσάκια έχω σημαδέψει, αν βάλεις και συ λίγο το χεράκι σου θα τα πάρω.... Εχε μου μόνο υγιή και δυνατή την Ζέρβα και δεν φοβάμαι τίποτα!»

Σίμος Συρόπουλος (Παναθλητικός)
«Αγιε μου Βασίλη, δεν θα τα πάμε καλά. Τον τελευταίο μήνα με έχεις καταραστεί και πάω από συντριβή σε συντριβή. Εκεί που άρχισα να σηκώνω κεφάλι νικώντας τον Αθηναϊκό, σαν να με στιγμάτισες για αυτή τη νίκη και δεν έχω σταυρώσει ματς. Λοιπόν η χρονιά αλλάζει και ελπίζω και τα γούρια. Θέλω να βλέπω την Καζαντζίδου να παίζει όπως στο ματς με τον Πρωτέα, το κανε μια φορά μπορεί να το ξανακάνει. Θέλω άλλες 2-3 παίκτριες, θέλω πίσω την Χαιριστανιδου γιατί δεν έχω ψηλή, θέλω πιο σταθερή την Τσαμπούρη και να μπορώ να παίζω καλά και μακριά από το Επταπύργιο. Πολλά ζητάω αλλά δώστου μου τουλάχιστον 1-2 από αυτά και θα είμαι ευχαριστημένος. Αλλιώς δεν σε βλέπω καλά και θα ακούσεις και από μένα πολλά καντήλια.. Και ξέρεις ότι τα συνηθίζω»

Last modified on Thursday, 25 December 2014 11:02
Login to post comments

thelofarmakeio

Αναζήτηση

videos

kleidarotrypa13

lines